Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ce cigani onda skupljati i kako ce krasti sahtove ako ne bude od zeljeza?
konačno nešto pametno...
nema više pucanja kondoma....
moja punica je 2 puta manja od mene ali deset puta cvrsca od mene tako da ....
ih kad je ovo mulder razotkrio u x files eeeeeeee..djeco djeco..
i kinezi izmislili vodu u prahu, ali ne znaju sa cime da je razmute
Stvarno, sto se tice tih \"seksualnih zadovoljavanja\" zapad nam nema pravo da ista kaze, vi ste fuj sto se tice toga, kako te nije stid da siris propagandu ? I jos nesto, Smrdija nikad nije bila zapad, vi ste posebna vrsta needukativnih glu.pana
Dok Arapi a i bosanski muslići zadovoljavaju zadovoljavaju svoje pohote (seksualne perverzije) sa više žena / maloljetnica i to po mogućnosti grupno dotle napredni Zapad ulaže svu svoju mentalnu energiju u nauku i napredak a bijedni Arapi i pored onolike nafte ostadoše sluge i kolonije Zapada. Ha ja
Nobelova nagrada iz fizike za godinu 2010. Evropska naucna nagrada za fiziku 2008 god. Konstantin Novoselski i Andrej Gejm.
Je.bo VAS Bradonja Perici
O Care. Čvrst i krut nije isto, ma šta ti tvoja Hana govorila.
Ovo je vjerojatno platno a niti su od cumura-karbona. Kevlar je takodje platno, naziv mu je trgovacki, kao sto imamo za trgovacke nazive pivu sarajevska niksicka, tuzlanska itd..
izgleda ko guma,ima dobre osobine...
Cvrstoca, zilavost, tvrdoca...googlajte
a kako se ovo cudo zove? znamo sta moze i od ceg je napravljeno ali kako se zove?
A sto niko ne spomenu udarnu zilavost. Metak prodje kroz sve sto je plehano. Jos se pleh raspuci ko anamo ona stvar. A kad metak udari u pancirnu kosulju koja je od karbonskih vlakana mozes ga otrst ko muhu. Hoce li se ovaj papir cumuras moc pravit u Kaknju?
Paukova nit je jača od čelika