Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OMG ..WE ALL GONNA DIEEEEEEEEE !!!!!!!!!
@x-ray ALi moras priznati da su pravo jeftine, za 300KM (sa ugradnjom), odvrneš do kraja i uzivaj buraz! Ko\' god ima jednu kod kuce ili u autu, razumije o cemu pricam!
Dok je god \"Erkondišn\" lobija, ne moramo da se sekiramo
jest jest, sada cete placati taksu za ozon... dobro neko rece gore prepadni pa vladaj...
selam. na osnovu nivoa poređenja u ovom članku ja bih rado zaključio da se radi o tome da znači kada se drvo obara, lijepo se uzme jedna špaga i kanap koji se mora zaokrenuti, i samim time praviti polugu ili uteg, kao kada se mijesi pita koja MORA da bude u tepsiji koja je prethodno veoma dobro, efikasno i temeljito išmirglana. znači, isto kao i podmetač za pivu, koji npr možete uzeti kao i ja i dok se vozite s kolegom/kolegicom s ili na posao, fino uzmete to i njima gađate ljude i pokušavate da uočite bilo kakve emocije u ovo današnje vrijeme nevremena. srdačan pozdrav i doviđenja.
ne razumijem zasto prevodite imena naucnih casopisa!
prepadni pa vladaj!!!
Svejedno ba, nista mi nece ovaj dan pokvarit!