Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo dokaza ajeta iz Kur'ana gdje se govori da su i raniji narodi unisteni i da mi necemo odgovarati za to... mozda je fakat nekad postojao zivot na ovoj planeti pa ju je Allah unistio kao sto ce i nasu unistiti zajedno sa cijelim nebom
pa ova NASA jos nije cula za bosnu, da vidis kakav ovdje pakao "zivi" koji je nastao prije 20 godina a ne 4 milijarde, (odlicna mogucnost istrazivanja u realnim i ociglednim uvjetima)
"Robot koji je sletio prije godinu dana vratio se s prvim mjerenjima sastojaka gasova u marsovskoj atmosferi."..... Dragi novinaru/urednice, taj robot se nije "vratio". To bi znacilo da je ponovo sletio na zemlju a NIJE. Da biste znali prevoditi prvo morate nauciti strani jezik. U ovom slucaju ste trebali nauciti to da frazalni glagoli engleskog jezika imaju različite projevod. Eto toliko dragi klix "prevoditelju"
*prijevode
kompleksaš (klix prevoditelj)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)