Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas Semir lopatom iskopava piramide... iskopace je za jedno 300 godina.
Visoko ne smiju ni snimat, ako se pokaze da je Semir upravu nastace totalna konfuzija. Koga briga za piramide u Egiptu, jedna vise, jedna manje...ko u Kini.
...a sa zemljom sravnismo ono što su faraon i narod njegov sagradili i ono što su podigli.(Kur\'an 7. 137.)
Glupi ste obojica! Plitka diskusija sa losim argumentima. Blokirajte ih!
Ćuj gume od Tamiča... pa Nusko več lani dokazo strućno naućnom metodom da je rjeć o Atlantidžanima damu je Svemirko...ovaj, dao ime \"famozni Nusmir\" jerbo muje dao podržku sto posto i pozvo gau Visoko da razjasni više te misterje što se kriju u Viokom. http://www.visoko.co.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=628:za-visokocoba-pie-profhistorije-fedad-forto-smijena-strana-historije-ii&catid=2:visoko&Itemid=15 Ćak je i Oslobodženje o njemu pisalo: http://neregistrirani.blogspot.com/2010/04/oslobodjenje.html
UZIMAM KESU, UZIMAM PAPIR, ZABACUJEM KESU, VIDIM LIKA SEMIRA KAKO KOPA PIRAMIDE, AL ZNAS KAKO KOPA DOK LOPATA ONO VIČE AAAAA GOVORIM ONOM ŠOŠONU KOPA TI LIK PIRAMIDU, KAŽE ON MENI HAJ BA NEMOJ ME ZA J E BAVAT. LIK TI KOPA PIRAMIDU BA, HAJDE SA MNOM... ŠO JE NAJGORE, NIKO MI NE VJERUJE BA
@ja idi ba izmisljaj nake gume od tamica lol video za raju http://www.youtube.com/watch?v=_9qHQ_9eCtw&feature=related
Hej \"Ja\" ... razlika između egipatskih i visočkih piramida je je u tome što su ove druge građene kombinovanim naporima ljudi i prirode, a to dalje može poslužiti kao polazna osnova da naučimo još mnogo toga što neznamo o onim prvim.
I bio sam tamo tako da bolje znam nego vi sa TV-a jer koliko se sjecam za piramidu sunca je pristup ogranicen samo na odredjene osobe.
@ ccc Hocete li da kazete da su oni primitvnije gradili od Egipcana. Ako je tako Kako su onda uopce sagradili te piramide. Da nisu mozda bili Bodibilderi od 4 m pa nosali kamene blokove da sagrade piramidu. Osim toga ne bi gradili piramidu na mjestu gdje rijeka svojim tokom stvara erozije na gradjevini. Najbolje da Osmanagic pozove Torabija nek ispita imali tu kakve kosmicke energije.
@ ccc Kakvih podzemnih tunela. Pa ne bi oni morali postavljati drvene grede da drze tunel, da su to od ljudske ruke napravljeni tuneli kao u Egiptu. Ponavljam pogledajte par Egipatskih emisija o piramidama pa onda diskutujte sa mnom jer ocito niste kvalifikovani za to.
Samo onu u Visokom nikako da otkriju, pitam se zasto?!
@ja da ste informisani koliko arogantno tvrdite da jeste onda bi znali da se u piramidu sunca u Visokom jos nije uslo nego se radi na ciscenju podzemnih tunela(na mjestima koje su zatvorene konglomeratom) za koje se sumnja da su povezani sa piramidama.Neka vi nama provodite sate ispred tv-a a o civilizacijama prije dolaska druga Tita neki drugi put ;)
@ ccc Ocito nisi citao knjige jer bi trebao znati da za takve tvrdnje trebaju dokazi. Bio sam licno na tri lokacije potencijalnih piramida i uvjerio sam se da je to cista laz. Sad sto svi ovdje id.io,ti mogu pisati sta zele iako nisu knjigu ni emisiju o Egiptu u zivotu pogledali, ja ne mogu tu nista. Ali ako ste vec tako sigurni u postojanje piramide objasni mi odkud je.be.na kamionska guma u onoj piramidi ( zaboravio sam kako se zove) koja se nalazi prekoputa starog grada kraj rijeke kad se predje most. Jel to Faraon vozao Tamica. Mislis da ne bi bilo jos dokaza i predmeta kao u starih Egipcana da je stvarno postojala tako velika civilizacija koja bi po velicini morala biti kao Jugoslavija da sagradi u ta vremena toliko vellike gradjevine. Pustite se vi suplje. Nego malo National geographic, Discovery i historijskih knjiga u ruke.
uZIMmam satelit , zbacujem , kad arane priamida usred visokog , govrim njemu de zovi semiraaa, i tebi govrim bas , sho je ba najgore niko mi ne vjeruje , raspasd sistema
-Vi nemate pojma sta oni jos snimaju ,mogu da te snime kad -s.e.r.e.s -na - sholji--,ha ha haaa!
Cuj nastali od majmuna, ahahahahahaha, koji bolesnik moras biti!?