Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo bi moglo totalno ostati bez vode, daleko prije kraja stoljeće. Dovoljan je još samo jedan mandat SDA da se iznapotpisuje koncesija arapima, a poslije se možete komotno hebat 100% !
80 kilometara sanacije vodovoda i 129 milioncica za izgradnju novih izvorista da moze da napaja puta dva sehera. sine kad bude tad ces da placas vodu u duploj cijeni.
Arapi dodju i ostave pare ;)
neka se buduce generacije brinu o tome. kao da mi nemamo drugih problema
Venecija pod vodom a mi pod zemljom...
"When the last tree has been cut down, the last fish caught, the last river poisoned, only then will we realize that one cannot eat money."
Otkad sam se rodio "Venecija će potonuti", a "nafte će nestati". Godine prolaze, niti je Venecija potonula, niti je nafte nestalo, jedino se ja polako bližim smiraju.
Zasto tone Venecija
Među čudima jedno čudo manje Među mirisima jedam miris manje
mi smo potopljeni od pocetka proslog stoljeca, pa nikom nista..
a sta sad nije jeli?!!
Ih to za 84.g.
Neka se potopi. prvo smrad u gradu drugo samo gledaju kako da te ogule a trece bas me zaboli za zabare...
Žabari su oličenje civilizacije za kompletan Balkan.. Sad ako su oni žabari, šta smo onda mi?
@sinjor Tako je kralju.. Mozda imaju daVincija, Michelangela, Sikstinsku kapelu, Pavarotti, Bellucci, Gucci, Ferrari, itd itd itd.. glavni krivci sto je Evropa izasla iz okova Srednjeg vijeka Itd itd.. Ali jebess to kad i mi imamo koride, teferice, propale muzeje Turbo Folk, a za one sa istancanim sluhom i plagijatora Dinu koji ne samo da je krao nego btw i veze nema sa pjevanjem.. NIKO KAO MI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IMA GOVNA DA PLIVAJU PO VENECIJI KO IGRACKE.
hocete da kazete: "venecija bi mogla biti u *ovnima do kraja stoljeca"
Pa Beograd je već na vodi .
>Globalno zagrijavanje >2017 Fakat ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje vjeruju u globalno zagrijavanje.
kako ga zovu manje je bitno.. sjecam se godina gada smo imali "normalno" ljeto i zimu isto tako, da danas nemamo. da je bilo prije "samo" cetrdesetak godina. ako je za tebe normalno da u ljetnom danu temperature dostizu visinu sa preko +45 a u zimskom u minusu sa preko -30 onda je ok. poz
Fakat ne mogu da vjerujem da još uvijek ima teoretičara zavjere koji sumnjaju u globalno zagrijavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
..moglo bi da i baba ima mu.da al ne može