Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao bili su na mjesecu prije 50 i više godina a danas ne mogu slijetati na mjesec jer su kako kažu izgubili tu tehnologiju! A ovo za mars je priča za djecu i maloumne! Uglqvnom se porezne pare kradu preko ovih lažnih projekata, milijarde nestaju! https://epoha.com.hr/2022/03/10/upoznajte-devon-island-mjesto-u-kanadi-na-kojemu-nasa-izraduje-svoje-snimke-s-marsa/
a u pm!
kako definisati zivot?
Zar ima jos budala koji vjeruju da ova skalamerija spancira Marsom, kopa i prikuplja uzorke i salje iste na Zemlju. Halo,halo,halo ovcetine dodjite jednom do pameti, zasto dozvoljavate da vas ovi lazovi i prevaranti prave to sto ste.
mogli ste napisati, da ste znali, da je krater dobio ime po mjestu u BiH.
i ja sam ocekivao da ce to spomenuti na kraju clanka nesposobni
Pronašli su oni moj k.... Organski.
Ta organska materija je iz sendviča koji je zaboravila meksičks čistačica u NASA.
to je srpska organska materija
Mali zeleni se posro na crvenoj planeti