Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vi skontali bagro kad je gadafi to skontao, i napravio najveci cjevovod na svijetu: http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Manmade_River koji je eto, igrom slucaja, bombardiran i skoro skroz unisten od strane NATO slobodotvoraca
xy upravo to pomislih kad sam vidio naslov. Jebi ga, što će raditi velike sile nego prodavati afrikancima njihovu vodu.
ocito ne znas o cemu pricas.. ko je postavio sve te diktatore nego zapad? da nije bilo kolonijalizma, ne bi bilo ni tih \"diktatora\" a sad to sto si ti obozavatelj teorija zavjere, to je druga stvar..
al nemrem te priche tipa svi eksploatisu jadnu afriku afrika je u kur cu vech x godina prvenstveno zbog svoje nemochi i manjka volje da se obrachuna sa sopstvenim oloshem kvaziliderima i diktatorima niko i nishta sa zapada ne bi imalo prolaz u africi da nema interesa za biznis sa zapadom iz unutrashnjosti afrike preko raznih profitera i africkih drmatora i raznih diktatora afrikanac prvenstveno sam svoj narod jbe i iskoristava pa tek onda hijene sa zapada to cine to je prvo a drugo o gadafiju ovi levati koji pricaju nemaju pojma o pravoj istini taj isti gadafi je svoj narod prodao i onaj sukob napakovao svom narodu a dan danas lik nedje hladi ja ja i uziva ;) reta r diran je ko misli da je ono doista bio gadafi nakon x dana od pada glavnog grada on da bude u svom rodnom gradu i cheka pobunjenike nako na izvolte a ima milijarde kesa i x dvojnika lolol svi ste popu sili patku levati gadafi je prodo svoj narod jer bi mu oni presudili kad tad jer nije mogao naplatit dug zapada za naftu ;)
Ako im dadnu da piju, kompanije za flaširanje vode mogle bi biti na gubitku. Treba to spriječiti.
Ne zaboravimo da je danas plasticna boca vode svakom budali dostupna.
MMF ,MMF MA TI SI BOG, TI SI ŠEF.......joj još malo mamicu vam ekploatatorsku...........
Tako je,tacno.Svako bi da rade za nepostene,svako bi da im se pridruzuje,a o sebi ipak govori da je \"POSTEN\"....eh,ne mozes bit i u natu i bit posten.
Eto vam Obame odmah! Jebace vam majku!
zelite posao u EU kliknite :) http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo
Afrika je zasigurno jedan od najbogatijih svjetskih kontinenata, kad su resursi u pitanju. A najveća su bijeda u finansijskom smislu. To je dovoljan pokazatelj morala i poštenja zapadnih država koje su svoja bogatstva stekle na tuđoj nesreći. Ni mi, naravno, nismo ništa bolji jer kopamo i rukama i nogama da im se pridružimo, šaljemo svoje vojnike u pljačkaške pohode \"velikih\" država i sl. Ne zavaravajte se da smo mi pošten narod.
sad ce Afrikanci da flasiraju vodu i izvoze je u Bosnu i Hercegovinu
Koko citam naslov s pocetka ocekivam da procitam da ima ....Fafte da se nebrinu krstasi i da ne orave ratove po svijetu.
oko afrike se takodjer nalazi velika kolicina vode...