Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMA MNOGO BOLJIH IZUMA !NPR. FOČAK JE IZMISLIO MNOGO JEDNOSTAVNIJI I JEFTINIJI!SAMO SA JEDNIM PANJEM MOŽE SE GRIJAT ČETVEROČLANA PORODICA! PRIMJER:PRVIH 10 MINUTA NOSI PO STANU OTAC PANJ,PA MATI,A ZATIM I DJECA I KONSTANTNO SE SMJENJUJU.PRIRODNO,ZDRAVO,A EKOLOŠKI ČISTO .
Da i ja dam svoje stručno mišljenje. Izum je dobar ali primjena ima grešaka. Što se tiče grijanja nemoguće je samo grijati stopala osim ako nećemo biti u jaknama i bosi. Svrha podnog grijanja je da ugrije prostoriju a ne samo noge!
Ovaj izum ima milion primjena, negdje će biti efikasniji negdje manje. Po pitanju jedne od primjene grijanja stopala po potrebi tu apsolutno podrzavam primjenu. Otkako su isključili grijanje smzo se po stopalima a dvoje male djece su mi non stop po podu. Kako sam shvatio iz tv priloga ovi grijači se mogu svi uključiti dakle cjeli pod ili po potrebi kada nagazimo, ma ne samo pod ima ba primjena svakakvih, zato bravo i svaka čast.
@Undercover Brother kolika je investicija da se oblozi citav pod dzamije i za koliko se isplati...racunajuci da se dzamija grije od dzume do dzume i bajramom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svidja mi se ideja ... bravo, profesore!
Svaka ti čast Fikrete.
ovo je naucni rad i doprinos, a kad cujem naucni rad u filozofiji, pedagogiji, itd. presmijesno u odnosu na masinstvo, elektrotehniku
Eto to su prave osobe sa kojima treba da se dičimo, a vjerujem da ih imamo mnogo!
...moj fikrete...namjesto da upinješ u big bradr ili farmu, ti našo pamet uzgajat...moj fikrete...
Vrhunski strucnjak, vrhunski naucnik, vrhunski inovator. Nema mu ravnog u pogledu strucnosti u polju na kojem se bavi. A kao univerzitetsji profesor, kojem je duznost da prenodi znanja....tu cu stati. Ipak, postovanje prof. Aliću.
Da li je grešku napravio klix ili neko drugi nije bitno, međutim Fikret Alić je profesor na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli ne Prirodno matematičkom.