Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISRO? Isr\'o xD
Fino, doveli su 70% zivotinjskih vrsta na rub nestanka u Indiji pa sad idu malo i do svemira. Postoji rijec za ovaj ljudski sljam koji zivi u Indiji ali mi ne moze trenutno pasti na pamet.
Jes jes, i ja sam čuo da su tamo dobri hakeristi.
sta vi znate imaju li oni para ili ne, za vasu informaciju da znate da je Indija prva u svijetu po hakerizmu.....
1949...kad se pakistan odvojio od indije..jer toboze ne mogu sa nevernicima..je bio razvijenij deo. pakistan i dan danas ne moze proste izbore da izvede..a indija ode u svemir! .. pakistan jedino izvozi terorizam...al dobro to je po defoltu uvek u vezi sa islamom!
Podsjetimo da u toj zemlji pola stanovnistva zivi u gladi i bjedi.Nahranite narod pa onda idite na Mars.
Šta će ciganija ,struje nemaju ni vode a da šalju misije. To je samo da sirotinji zamažu oči i učute ih. Šta je njima svemirska misija nama je izmetbegović organiziro SFF,plaća eliti da dodje ovamo....
indija koja ima milijardu i 200 miliona ljudi od kojih preko pola siramsno nemaju infrastekture,struje, nemaju nista planiraju misiju na mars bas fino.
\"Indija planira pokrenuti svemirsku misiju na Mars, potvrdio je u srijedu premijer Manmohan Singh, nakon izvještaja da je misija na Mars planirana za kraj iduće godine.\" ha?