Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudsko monoklonsko antitijelo koje blokira infekciju SARS-CoV-2.. 👍
Ima jedno 4 mjeseca kad je ovo otkriveno. Ima i 70 vrsta vakcina koje se trenutno testiraju. Ili su to holandjani bili komi do sada
@Dado dijasporitus sad htjedoh da napisem. U Srbiji se odavno trubi o tome, u Hrvatskoj tek od nedavno, ali igleda da ipak nema koordinacije. Pa ako je vec otkriveno antitijelo, dajte distribuirajte sve informacije svima, da skratite vrijeme. I onda ce svaka zemlja posebn "otkrivati" antitijela ili nest drugo sto je vec otkriveno. Nisam iz ove oblasti,a i mi je logicno da se znanje dijeli kada je svijet u ovakvom problemu. Ocito nije tako.
@Dado dijasporitus ali vec nas lagano pripremaju da ce ovo trajati i u 2021... A fol vec postoje antitijela, lijekovi se testiranju (negdje haman i ne trebaju), vakcine, palci... Samo je izgleda sada u pitanju ko ce lopatm uzeti scijeli svije (ako vec ne postoji lijek, sto me ne bi cudilo).
Molim teoretičare da se oĆituju od kud Holandjana sad u priči a ne Amera ili Kineza koji već imaju gotovu vakcinu ali je eto samo još ne puštaju 🤔
Svi su nesto otkrili, niko nista nije otkrio. Niko nista ne zna.