Ljubljana i Zagreb visoko kotiraju
0
Harvard najbolji univerzitet na svijetu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Travnik???
Univerzitet u Travniku-tu placam, tu me cijene. Kad vidim one koji su tamo \"zavrsili\" fax i nadju posao prije nas koji smo gulili na ovim nasim drzavnim, muka mi bude..
nije tako!
Ako ste već napisali članak o nekom popisu - mogli ste ga ili objaviti ili barem staviti link na njega ... ovo je bezveze
Standford ti je u USA (SF), a ne u Britaniji, mada u Britaniji ima selo sa tim imenom.
Najbolji univerziteti, to ti znaci da su njihovim diplomcima sirom otvorena vrata u cijelom svijetu sa tim diplomama, znaci da upadas u network ciji su clanovi zavrseni studenti tih fakulteta (alumni) i jedni drugima pruzaju pomoc i podrsku u businessu i politici cijelog radnog vijeka, na startu su ti zagarantovana ogromna primanja i svijetla karijera, na tim univerzitetima naucis i vidis neke stvari koje neces moci nauciti i vidjeti na drugim univerzitetima, itd. Eto kolika je moc tih univerziteta da su njihovi ekonomisti porobili svijet, a na MITu razvijaju stvari koje ce svjetlo dana ugledati decenijama u buducnosti.
http://www.youtube.com/watch?v=aMx57Nuxfqc DUDUK TREHA hahahaha
Nije StanDfort, vec Stanfort. @student....Suprotno. U siromasnim i zatucanim zemljama skoro niko ne studira (osim oni bogati).
Kad je dernek, nek i hala gori :)))
pa gdje si, ma znam da imamo eno cak jedna zapaljena osHlo sve u helać :P
sta harvard??? ne moze on bihaćkom politi :P hahaah bihaćki univerzitet je teh best off od pozadi
ta ce oni, mi imamo dvije skole pod jednim krovom
WELCOME TO THE INTERNATIONAL UNIVERSITY OF LJUSINA(B.KRUPA) naš moto je:\"dva dana,dva dana,šta ti znače u zivotuuuu\"! inace pjesma koju je samo za nas, komponovala i snimila, poznata bh-a pevaljka Alma Čardžić! Ovaj univerzitet je jedinstven po tome sto diplomu mozete dobiti za dva dana,nakon cega ciste savijeti i s punim pravom, mozete konkurisati na rukovodece polozaje,kako u M.Zajadanci tako i na visim nivoima vlasti! BujROOM
Najbolji je \"medžament u Žepčetu\". Odma´ se zaposli u državnoj upravi.
kako se izgovara ovo nesta masasusesekest
Sad što se tiće težine, naši državni su preteški stvarno..Sada normalno je da su oskudniji, rat, odliv kadra, podijeljenost.. Ali odlični učenici iz srednjih škola jedva završe ili nikako i ne završe.. Kamoli da neko dobija 7.. Ima izuzetaka, sad se privatni namlatiše para faksovi.. Ovi sa državnih što su plaćali školarinu a polagali jedan ispit godišnje, prebacuju se i guraju pravo..
Nisam zavrsio niti jedan!!! Ali ni vi sa drzavnih niste bas cvjecke znam ih more koji su i kupovali ispite i diplome na svakojake nacine zato psssstttt!!!! Kakva drzava takve i skole ..