Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta prepadate ljude krelci ...
ja uradim drugi test,i rekoh sad opet mandarina!Kazu oni meni opet netacan odgovor!Ja ti opet skinem traku sa ociju,kad ono klementina!Oy braco moja,pa sto se meni ne da zivjeti!
ti naucnici su obicna prdimahovina i trebali da zanaju da je za culo mirisa najvaznije koliko su zdravi sinusi i da operacijom polipa sinusa svaki pacijent postaje kao nov, odnosno ponovo razaznaje sve moguce mirise koje je bio potpuno zaboravio i da postoje...
mogucnoscu* ispravka mogucnosti
Ja vec 2 puta gubim culo mirisa na duze vrijeme, trebam li se zabrinuti??? Ako da, trazim smrdljivog muskarca da provedem ostatak zivota s njim, po mogucnoscu da ima kuveta. Imam 24 godine :)
eh i ja bih dakle mogao bit naucnik ako kazem da ce ovi od 100 godina u roku od cetiri godine umrijeti....boze svasta!
nigdje veze jos jedno u nizu \"istrazivanja\" koje izvodi zakljucke samo iz statisticke korelacije i ni iz cega drugog
Naučnici, how yes no. Kad\' kažete \"naučnici\" bio bi red da navedete imena tih navodnih naučnika, pa da znamo koji idioti gube svoje vrijeme a tuđe pare na istraživanja ovog tipa. Pored onoga da su \"lijepe\" osobe inteligentnije, ovo je drugi odron tzv \"naučnika\".
Izet@ Izete, a sta su to naucnici? :P
Joj sto ne mogu ove naucnike,braco moja mila
\"Naučnici sa Univerzitetskog medicinskog centra Rush u Chicagu su otkrili da će osoba koja može osjetiti više različitih mirisa najvjerovatnije biti živa u nekoliko narednih godina.\" kakva glupost! ovo je uzas!
ma jok ba,to oni legitimno čine,tako je fukara šćela....pitanje nije odgovoreno
sam ja mrtav već dvanaest godina, od 33. godine nikakav miris ne osjećam
@kljukusa ..pa oni sto dobrovoljno KRADU ovu DRZAVU a niko ih ne osudjuje Doda u tome prednjaci!
hmmm ovdje se radi o Americi, tamo ljudi umiru od srcanih udara jer su predebeli a ne sto ne mogu vise mirIsat cvijece
Ovaj Daily Mail je gori od Havaza