Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mu gromova, jelenskih mi rogova i bubnjeva Darkvuda :) Karamba..... pa dokle više
globalni HAARP.
Sve neki idiotski komentari, primitivnog karaktera.. Mozda da nekada procitate nesto o tom globalnom zagrijavanju? Ne bi se tako salili i pricali, niti ima voca ni povrca bez staklenika i sve zbog vremena.. A nepieni bosnjo se sprda sa tim, sve mu ravno do mora..
"Na svaka dva groma u 2000. godini će biti tri 2100. godine", rekao je David Romps sa Univerziteta California. Može on pričati šta hoće. Ko dočeka 2100 nek provjeri tačnost podatka. :))))
Sve neko globalno zagrijavanje, a meni i dalje treba centralno grijanje.. ccc
zapad kreira globalno zagrijavanje, tako da rusi nemaju kome izvoziti plin :)
konspiracija :D
Oj već 20 godina slušam o tom globalnom zagrijavanju, samo dzaba trose pare gore na Aljasci sa istraživanjem
Pa mislim da ćeš se u narednih 20 naslušati još više
Opet jedan od onih clanaka...
-enterijeri aviona, -shta je rek'o sheshelj, -talentovani bosanci u dijaspori, -upoznajte ljepoticu, -......i josh mnogo toga u sledechem izdanju Klixa!!!!
A Seve ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
teoretichari zavjere, jel ovo amerika hoche da nam proda gromobrane?
Ne nego se opravdava za djelovanje haarpom :-))
Iz amerike samo dolaze gluposti i ubice.