Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na čiju je parcelu pao???
Hitlerovu.
Vise saznas informacija u komentarima nego u clanku
vijest je ravna vijesti da je kap kise palo u more
And not the single fuck was given that day
Jbte pa svi su gore izginuli..kladim se da nema zive duse na Mjesecu.
Jel Mujo preživio?
"gigantski meteor" Meteori su inace veoma sitna tijela, mali kamencici koji lete svemirom. Maksimalnog promjera 1 m.
Ovaj,meteor udario u zemlju prosle godine svi poginuli,allo naucnici sta vi radite,igrate mars atack il space inveder na poslu.
Ma vjerovatno je neki musliman extrem kriv za ovo O svrbi mamu vam poganu
Meteor je izbacio mjesec za 0,000000000001 milimetar iz orbite sto ce se manifestovati gustom maglom iznad sirokace 2457me godine... U maju mjesecu.
..."gigantski" meteor težine pola fićeka? :)
Hahahaha
sad ce plima biti veca :P
Steta sto smo zasticeni atmosferom, jer zasluzujemo redovno kamenovanje iz svemira koje bi bilo nadasve korisno. Bilo nas manje na ovoj planeti a valjda bi naked neki potrefio Nju Jork, Los Andjeles, San francisko... ... ...
sto smo ogorceni :)
Costigan realni moj buraz. A i ogorceni stanjem na ovoj jadnoj planeti sa neukim ljudima.
pa za to nam Mjesec i sluzi.....
ucini mi se ciganski meteor
HAHAHAHAHHAA ! ! ! ! To kralju ! Ja sto se slatko ismijah pred spavanje... Ma nema ovakvih blentovina nigdje na svijetu ko kod nas, hvala ti Boze bar na tome, kad nemamo nista drugo...