Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potopit ce manijake.
moram i ja malo \"zaplivati\" svjetskim vodama!!!!!!!!
\"Led bi se tokom zime mogao smrznuti na mjestu na kojem se sada nalazi ili bi...\" Eke babo, zar se LED moze SMRZNUTI ??? Mora biti da je sada VRUC. SESIRDJIJO nazad u USA, ovdje si vec dovoljno sr.a.nja napravio.
Nista ne ostaje nego da se hitno pravi novi Titanic i spreme kamere. Samo da ne bude kasno.
e ako dodje do Miljacke pa se zaglavi ispred presjednistva bee haa
Ja i sta sad... Ionako ce za kojih stotinjak godina nastupiti hladniji period i ovi polovi ce se opet zalediti, pa ce opet doci topliji period kada ce se topiti i tako unedogled. Tako da stvarno ne vidim razloga za paniku, al ajd valja Al Gore prodati svoj DVD i valjaju glupe americke korporacije uzeti pare naivnim ljudima sireci lazi i obmane.
ex-Juga je na jugu zar ne :(( tu-tu-tu nema nam pomoći
fakat ce mo jos malo mi makarsku zimi na ronjenje, eto mora u sarajvo
cemo sad.