Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan idiot. gdje vas samo prave takve?
Ovaj sMrdin je prijmjergenetske poremecene nacije! hhhahahahahaha
treba napravit istraživanje među srbima da se ustanovi psihološki profil te nacije. izgleda da je taj neki psihički poremećaj genetski. iznova svojim komentarima, koji su ničim izazvani, dokazuju potrebu za ovakvim jednim istraživanjem
Svi mi znamo koga su Turci k.a.r.a.l.i. 500 godina. Vrati se Bogumilstvu smrdine
Sad ce tek da bude bolesti...a ko zna mozda se i smrdi nakon ovoga vrate u bogumile, to su i bili dok nisu pokrsteni.
Sto? Zar nebi bilo fino da smo ponovo svi zdravi i normalni?
Je l\' se moze tom terapijom pomoci Srbima koji su presli na islam da se vrate na pravoslavlje?
izjava ti je bas idiotska. genetska terapija je u fazi ispitivanja zadnjih 15-tak godina, a bolesti su sa nama 10000 godina. vecina danasnjih bolesti je posljedica preslaska covjecanstva na poljoprivredu/stocarstvo, zadnjih 10000 godina. i vecina bolesti je uzrokovana mutiranim virusima/bakterijama koje su presle sa domacih zivotinja na covjeka.
Dosadašnje testiranje genetskih terapija je prošlo neuspješno. Tokom jednog testiranja u Sjedinjenim Američkim Državama jedan tinejdžer je preminuo, a ostali su razvili leukemiju. PA BOLJE IMATI POVISENU MASNOCU NEGO UMRIJETI ILI DOBITI LEUKEMIJU.
... i onda se pitamo odakle nove bolesti i zašto nikakvi lijekovi na njih ne djeluju
mislim da ste sad bas nadmasili sami sebe kontrukcijom recenice: \"Terapija za ovo stanje podrazumijeva korištenje virusa KOJI inficira mišićne ćelije KOJE sadrže kopiju gena KOJA nije oštećena\" za ovo se nekad dobijao kec k\'o kuca inace recenica glasi: \"The therapy uses a virus to infect muscle cells with a working copy of the gene.\" http://www.bbc.co.uk/news/health-18926892