Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapravo puštaju muške jedinke da potamame ženke koje i žderu ljudsku krv. Nije navedeno da se ti komarci još nazivaju i “komarci salgijaši” zbog prirode njihovog djelovanja. Naime prilikom odnosa, ženka ne može da izdrži količinu umetnute salgije te ugine kroz par minuta. Modifikovane muške jedinke mogu imati i do 600 odnosa dnevno.
poslije Wuhana stize Florida... nazdravlje
I tako to krene...
U režiji Bill Gates-a, proizveo Monsanto, pušteni kroz chemtrails sistem, prati ih HAARP. U stvari zavjera masona, cionista i porodice Rotschield! Ha, teoretičari zavjere?!!🙉
Tako si i modificirane pčele pustili u Argentini, pa 80-ih bio belaj po cijeloj Americi (južnoj i sjevernoj) od tzv. "pčela ubica".
@Miles Dyson i jos uvijek samo jos veci belaj
Znači na godinu ćemo imati panedmiju Florid-21 !?
Opaaa covjek voli da se igra Boga. Nazalost koliko god je uspjesan na kraju se uvijek desi neki belaj jer protiv prirodih procesa se ne moze.
I ovo je finansirao Gates gospodo, ali ne vidim jos nikakvo kamenovanje u komentarima. Ovo je fakticki samo test, nakon ovog ide konkretna borba sa malarijom u Africi i Aziji.
Kad ne bude zenki, pocece ljude hebat...
@DokleVishe 😂😂😂😂😂😂
kad ti žensko krv popije...
Kad potamane sve zenke, onda ce postati homoseksualci...
Ovo su CRNCI komarci, samo zuje i jebu
samo zene ujedju hahaha
Ako naprave hibride otporne na insekticide onda smo ga polabrnjali dobro!
Ebo ekosistem ako on radi protiv tebe. + za komarce, samo nek ne ujedaju i ne truju nas