Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo slično ko u onom vicu, Japanci proizveli vodu u prahu. Samo nisu imali s čime da je razmute.
“Finski naučnici proizveli su hranu iz vazduha” Kako cemo biti sigurni da tokom proizvodnog procesa radnik nije prdio i hoce li ovo uticati na proizvodni proces u sastojke hrane? Ukoliko radnik u proizvodnom procesu ispusti gas da li ce se umjesto recimo zitnih pahuljica kreirati kvalitetni francuski sirevi?
Ih da je otkriveno u BiH, bio bi PDV i na zrak
Oho ho
Ako od običnog vazduha prave brašno onda će od ovog bosanskog vazduha začinjenog smogom komotno pravit ćevape
Vise nema ono idemo na ćevape. Sad idemo na vazduh.
Upravo ovako funkcionisu biljke, uz pomoc vode, solarne energije procesom fotosinteze uzimaju uzimaju ugljik iz vazduha. Dobro su izmislili biljke! 😂
Jedite vazduh, ja ču čevape.
Troprst Dodikistanci napravili hranu od sadržaja u kontejneru!