Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ima li gdje da se vidi klitorix
Ovo je fujj ! S.E.R.E.M. IM SE U CHARAPU ! Moze se predstaviti orgna i plastikom, a ne ovako bolesno !!! Kad je sve tako fino, divno, trebali su im donijeti jednog lesa, koji je stajao 30 dana, bez onog balzamiranja, pa da osjete taj prirodni fini miris !
bila sam u Zagrebu pretprosle godine...u najmanju ruku FASCINANTNO, stvarno super kome se ne gadi, bilo je ljudi koji su se vraćali, a ulaz je bio oko stotinjak kuna...
pacijent ceka da mu se mesindjerom javi americka polovnjaca da ga baci
prije ce bit da si pacijent il rudar obzirom na sat pisanja komentara hehehe
bolesno
Gledao u zagrebu prije 2 godine,fantastično...
Gledao sam izlozbu u Seattleu. Ovo treba definitivno vidjeti. Nakon ovoga, pocnes malo vise cijeniti svoj organizam (bacis odmah sve poroke). Bio je eksponat pluca sa tumurom, ne izgleda dobro nikako.
jesmo gadni iznutra sto jes jes
\"Autor\" je ustvari svjetski poznat, njemački anatom Gunther von Hagens, a tijela su preparirana zahvaljujući tehnici plastinacije, koju je on lično patentirao. Izložba za koju bi (poneki) student Medicine dao godišnju stipendiju. :)
nas ce i ovo zaobici, naci ce se neki bradati kreten da kaze da to nije u duhu h.isl.am.a, da je ha.ram isl i nastavice mo da zivimo spokojnim zivotom najodvratnije palanke u vrhunskoj vuk.oje.bini.ni zvanaoj sarajevo @kix ima i klitoris, tacno sa ostatkom koke prerezan kako treba :) izlozba je malo je rec fascinatna, jednostavno genijalna
BIo sam u Njujorku na ovoj izlozbi, u biti ako si doktor onda i nije bas toliko interesantno.
http://dobitak1x2.wordpress. com/
Cuj do budimpeste, staro vam je ovo, bilo vec kod mene u Foci