Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve letjelice kakvi bakraci,ovo NASA daje dozu za maloumne ispranih mozgova.Zemlja je ravna i fiksna.Apsurd je misliti,da je neko na juznoj sferi ili na suprotnoj strani lopte sa glavom dole,ili zamislite si neki veliki tanker kako putuje po okrugloj zemlji glavom dole na 10 m valova,i sad dodajte jos rotaciju zemlje preko milijun km na sat.
Mjesec je satelit Zemljin, ali ne prirodni već vještački, napravljen od strane vanzemaljaca, Mjesec je šupalj kao što je i Zemlja šuplja, a sa druge tamne strane se nalaze vanzemaljske baze...........
Odlično ! Taman da više razotkrijemo šifru "Djed Mraz"!
Pink Floyd - Dark Side Of The Moon
Iiiiiiiiiii još nisam dobio odgovor na pitanje. KO JE SNIMIO OVU LETJELICU ? Da naglasim. Oni tvrde da je ovo prava fotografija a ne ja. pozz
@AhmedRizo1 a ti ai neko vazan da ti oni odgovore
@provucikarticu ooooooooooooooo... mislim na nas, ovu raju sa klixa a ne na NASU. Evo tebe pitam, ko je snimio letjelicu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Moje je ime sef tamne strane mjeseca, gospodar muha, ljubavnik kurvi i kraljica....."