Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ode odma kod dajdze u Njemacku
Sad kao ovo nesto novo i nepoznato! Ma lol
Jedini nacin da se ovo sprjeci je takav da se svij svjetski transforamatori iskljuce, tako niko nece imati struje sto znaci ova oluja nema sta da napadne, poenta je da samo unistava ono sto je upaljeno a posto glavni transformatori nisu ukljuceni nemogu biti unisteni, kada prodje oluja opet ih upaliti i svi sretni
EPM je kratica sa-x \"novinara\" koja znaci sljedece: E u P.icku Materinu...... Dosljedno nema sta....rade sva moguca sr.anja u svrhu podrske SESIRDJIJSKE \"nauke\"...
www.val.hr
e nek ste i to napravili otac vas j e b o
Prije oko 1400 godina receno je da ce se zadnji rat voditi macem i strijelom. :)
Gospodine \"novinar\" sve ti vrijedi al\' ubuduce provjeri sta si napis\'o jer nije EPM nego EMP kao sto je netko naglasio maloprije. Ipak niste vi amaterski portal :D!
Joj, jesu dosadni ovi supci sa 24%!!!! Sta to vi famozno imate na tih 49%!?!? Pogledaj kolika je Istocna Hercegovina, pa vam se raspada. Izgleda kao Afganistan. Znas li da od Bilece pa do Berkovica nema granapa!?!? Znas li da Bileca i Trebinje nemaju autobusku stanicu (!?!?!?) a Bileca niti jedno taxi vozilo!?!?! O tome nam malo pisi \"republiko\".
EMP!
NASLOV NEMA VEZE SA TEMOM
Srbi nece imat problema oni su vec opremljeni traktorima.
koje si ti tele glupo,lik je u pravu.ako ne znas bolje ti je suti.
mamu vam j e be m sarajevsku
Odosmo svi u p.m