Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go USA !
nadgradnja prije baze, vječita ruska priča
nebudite smiješni, ruska ekonomija je u rasulu zadnju godinu dana a ove narodne godine neće moći parirati jednoj BiH a kamoli nekoj vele sili poput turske. Djikani na aparatima.
A taman se "naucna zajednica cijelog svijeta" obradovala da ce i gore po Mjesecu nesto da njuskaju i prekopavaju. Evo im Zemlja pa nek kopaju do mile volje. I oni gore u Medjunarodnoj svemirskoj stanici samo dangube. Ne trebaju ih Rusi ni gore slati. Eno im Cape Canaveral ako su dovoljno hrabri i spremni na avanture.
Nasumice, pametnice jedna :-) I mene malo cudi ta opsjednutost Mjesecom kad nam je i ova nasa planeta nerjesiva zagonetka. A mozda i nije tako losa zamisao da se neki presele gore. Tijesno nam je ovdje ocigledno. Ili neka sacekaju Amerikance da odu na Mars. Samo sto nisu :-)
"Promuhabetiti" :-) Ja sam do sada koristio primitivnu metodu pracenja. Ukucam u Google npr. "Luna.Luna klix" i onda odem na profil i procitam ako me neko zanima vise od ostalih. Tako sam pratio i tebe i Nasumicu i Zoe i Dolly i Vinju i Dunju, Smiling, N_Quit, Limesu, Gagicu.... Uglavnom zenski dio Klix komentatora. Nekako ste mi vi draze. Evo praticu i ja tebe sasvim javno i dobro pazi sta radis :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Sve je to bila ruska prediszborna prica!
*predizborna