Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja je svakako ravna ploca, samo zaobicdjemo rupu i nema problema
tako biblia kaze....
u BiH se povecaje finansijska rupa
Kako su ljudi(citaj virus)krenuli ne bih rekao da ce ova planeta biti u komadu do 2080
Čim je Trump ukino sredstva aktivistima globalnog zatopljenja i rupa se počela smanjivati. Koliko para tolika i rupa.
O3 Ozon mora da je Srpski, sala mala, lozim naciopacenike. Sretan i cestit Bozic vam zelim od srca. Nek vam bude kuca vesela, sretna i uspjesna a narocito zdrava, sto manje sikiracije i gluposti i odstranite negativnost i nabacite osmijeh :) sve najbolje zelim vam veceras 3.14cvajz, cheers!
Cijeli je svijet kao kabriolet U ludoj boji ljubavi, Ozonske rupe prijete, Skinut će krov s planete, Sve je manje vremena......
Eh, da hoće makar kod žene da se smanji pa da je nemoram svaku noć u zamrzivač trpati
Sve se rupe sire ova se smanjuje.Napredak
Sta dajemo prirodi dobro nam se i vraca
Hajd bar nesto pozitivno
I u Cvijanke se smanjuje!
Promijenila se svijest ljudi ali sporo
U ovaj izvor informacija o svemir ne vjerujem jer su oni mnogo puta uhvaćeni u laži. Knjige od Tvorca neba kazuju da je nebo čvrsta barijera poput livenog stakla. A izmedju vakuma i zraka mora biti čvrsta barijera.Jednostavno.
Ne mora. Isto kao što izmedju vode i zraka nije čvrsta barijera.
@Kapetan26 Pa eto hadje mi objasni, kako ne mora ? Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kao ni SDA usrani Snsd i ulitani hdz-jčić
Laznje i da ima ozonski omotac, i da ima rupa u njemu i da se smanjuje. Kad opet odere na mjesec sve cu povjerovat. A ovako - pricajte to djeci do 5 godina!