Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li vidjeli da je zemlja ravna kao i horizont?
Za Rusijom i SAD ,kakva Europa ,a i amerikanci koriste ruske rakete https://www.rt.com/usa/345806-pentagon-russian-rocket-engines/
. KOMPLETAN SPISAK OPTUZENIH ZA RATNE ZLOCINE U BiH (3100) NAJVISE HRVATSKIH GENERALA I CASNIKA http://tinyurl.com/z8q38sx .
Neke Zemlje lete u svemir dok mi letimo za njima ko ona djeca kada vide dobro auto!
kad su rusi leteli u kosmos..usra i evropa su gledali i plakali..kad su slali razne module po veneri mesecu marsu .pogotovo kad su poslali prvi vestacki sat..'sputnjik'57-me muda su grizli..kosmicku stanicu mir na kojoj su rusi sedeli i po godinu i vise bilo je za neverovati..i ovaj novinar balija glupi poserem mu se u usta, kaze ..kina hoce da uhvati korak sa sad i evropom a sad-isti nemogu u kosmos jer nemaju motore, a bili na mesec pomocu trampuline...hahahaha..govna smrdljiva..
Kad su, ima puno kad su, pa sta mi imamo od toga, kad su Turci imali hamame i kupatila neki nisu ni pomisljali da se okupaju, pa dodjose lijepo Turci pa izgradise hamame, pa malo po malo i ti pocese da se kupaju. Sinoc kad se vratih iz topla hamama.
Još jedan panpravoslavni demagog koji svršava na ruske pjesmice. Yebli te Rusi da te yebli !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mi sve kineska roba ne valja, a oni s njom lete u svemir
' da uhvati korak sa Sjedinjenim Američkim Državma (SAD) i Evropom.'..hahaha..pogotovo evropa, ovm baliji koji je pisao tekst poserem mu se u usta..prrrrrrrrrrrr..
Sad zamislite strpati u svemirsku kapsulu ex-yu tronacionalna mrziteljska balkanska balegara i poslati ih u svemir...
hahahaha.... ne serite