Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda pogledas nase tramvaje
Javis se familiji ako sigurno dodjes do Elidze
@Trulex 3 tora + 4 teočak ;-)
"Bože, kako neki mogu gore... a ja i Žuga, ni na more..."
Zemlja je ravna.
Znaci Jupiterovi mjeseci su nazvani po njegovim ljubavnicama. NASA je poslala sondu Juno (Jupiterova zena) da provjeri sta se tamo desava... Supacki NASA, supacki.
de vidi đuno klanja li iko na tom jupiteru, da znamo
Jet propulsion labu ? Ha ha ha ha ha
FAKE!!!
I jesu li vidjeli tamo vanzemaljce he, ogromno je Allahovo prostranstvo koji sve stvori zbog tebe o covjece a ti opet ne vijerujes a vrijeme ti prolazi...
garant je ovo jupiter tamo negdje kod cevljanovica u rifatovoj livadi
Naučnici su mnogo uradili, a pred naukom je nezamislivo mnogo toga, a pogotovo u svojstvima i kombinacijama materije i energije, gdje se krije odgovor o postanku svega.
.....A kad je to bilo ?
I za ovo je zasluzan Radeljas :))))))
Idite sad svi Ameri na Jupiter i povedite Idil pa nas pustite
Zastava se vijori, a nema vjetra ....
Otkud vjetar u zatvorenom prostoru!
Juno, nemoj da nas brukaš po Jupiteru ;)