Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 4 ravnopravna mjeseca ;) :P
Na ovoj Zemlji mi je svega preko glave odo sad da spakujem torbe i letim za pluton!
STOP MAJORIZACIJI PLUTONA!!
Sad ce meni neki klix-naučnici pričati zašto je ova slika crno+bijele boje.Zamisli farbanja mozgova,posalju slike sa letjelice u crno+bijeloj boji,gdje je ta sva tehnologija HD.U pozadini ni jedne zvijezde, jer to Pluton u nekoj NN dimenziji i jednog dana hoce da bude planeta a drugog nece.Realno ne mogu da povjeruj da je ovo prava slika, očekujem više od NASA-e ,milijarde troše a ništa nisu uradili.
kladim se da cete za 44 dana zaboraviti da objavite te iste fotografije koje najavljujete
NASA ima svoju stranicu. Pa eto ako te interesuje mozes vidjeti sam i mnoge druge stvari.
Planet a ne patuljak!
Šta će reči plutonci. Imaju li plutonijuma.
Koja glupost...de nam radije slike mjeseca...et posaljite kakav space dron ....na dohvat ruke nam je...manite tamnnekakve nebitne plutone... Farbanje ljudi ....
Sve sami astronomi ti poredali pluseve