Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada god budem pomislila da imam problema (nebitnih) u zivotu ........lupit cu se u glavu !
@ogledalce sto to ?
@mirsada.cizmic.mp3 jer smo svi zivi i zdravi :) (moja porodica)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znanje je jedina istinska moć.
ima i lijepih novosti na klixu
Sad Hassane hajde u dzamiju i pricaj kako Njemacka mrzi strance i kako treba uvesti serijat.
Procitaj gore navedeni komentar Dopeman-a...
super. drago mi je da dijete ima novu kozu. ali za taj novac mogi su usreciti 100 bubrezmih bolesnika i promijeniti im zivot
Umjesto što si napisao tako glup komentar mogao si ti nekome promijeniti život, tako što ćeš ustupiti svoj bubreg to besplatno.
@aladin Auuuu...moze li gori komentar?! Informisi se o ovoj bolesti, pogledaj neki video o ovoj djeci, pa se javi, moze?
Žalosno je što se ovdje jasno vidi doprinos nauke, a za par dana, kad spomenu DNK u nekom drugom članku u drugom kontekstu, opet će navaliti isto stado istih seljaka i opet će srati o svojim zavjerama kako jevreji i masoni upravljaju čovječanstvom kroz DNK i šta ja znam.
Dječače uživaj u životu
i onda kazu "Iz ove koze u drugu ne mogu"
Svaka čast ljekarima!
Ziv bio Haso,kapa dole doktorima