Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako to ga vide...
Ta ce japanci istrazivat delfine, kad sam gledao video snimke kako ih kolju u jednom zaljevu a ovi iz green peace-a pokusavaju da ih sprijece, ma placu delfini ko insani, zacrveni se zaljev , ma zalisno skroz , ta ce ba japanci njih istrazivat bolesnici jedni izmisli da mogu jesti cak i govna, vade nake proteine i tako peksinave mah fuj...
a musle vide svijet kao krmad! Hahahahaha
jos malo, pa ce vas musle iskorjenit sa ovih prostora, te vas niko nece vidjet u BiH. hihihhi
prc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cijeli svijet ulaže sve u naučna istraživanja,samo mi ulažemo napore ka nacionalnoj mržnji. Pa se pitam jesmo li toliko glupi i zatučeni da nismo u stanju ništa dobro uraditi?
Delfini vide svjet kao ljudi,a genocidasi to nevide :)
ooooh tvoji genocicni komentari su mi vec nedostajali :P
a musle vude svijet kao krmad! Hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Avdija:A imajul delfini pregled igre ko ja?!
eto vi znate kakav je kod delfina vid na osnovu glupih experimenata to se valjda zove nagadjanje
...ma, knjiga zna :)
...čitav napredan svijet ulaže u nauku...samo se mi pametni podsmijavamo njima...naravno, koristeći internet...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)