Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Foton ima 0 masu i ide putuje brzinom svjetlosti.Kako sad strpat letjelicu od 180 tona sa hranom i astronautima u jedan foton i onda bi nam opet trebalo 130 godina da stignemo do te prve zvijezde koja ima mrtve planete.
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije ovaj Jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio itd . :)
J.e.b.e.m li ti učiteljicu nepismenu, da ti j.e.b.e.m. što te nije naučila da se rečenica piše sa početnim velikim slovom. Da se ne piše ubjedžen, nego ub.ijeđen i da se \"nemože\" piše odvojeno, tj. ne može i nije nagadžati nego nagađati, da ti j.e.b.e.m ti j.e.b.e.m, da ti j.e.b.e.m učiteljicu nepismenu.
Blago njima dan im traje dest puta duže nego kod nas i ne brinu se hoćeli u 35-toj u penziju.
a imaju li oni mesija i barsu\'??????
ja sam u tako nesto ubjedzen vec godinama i nijedan naucnik mi to nemoze opovrgnuti....Dragi Bog zna sve a mi nagadzamo i pravimo se pametni !!!
jeste mozgovi svaka cast! vidi se da za vas nije nista vise od malo politike, sporta i sl da se mozete prepucavati! prosjek godina 14 sto posjecuju ovaj portal lol
Manjim planetama je potrebno oko 10 dana da pređu put oko zvijezde, a velikim 68 dana.!!!!!!!!!!!!!! WTF
ova planeta je idealna da se svi srbi tamo posalju. hihihi
tako malecne, pa jupiter je 1400 zemalja.
serbs in space are all over the space
da mi je se ispaliti sa ove zemlje ma prepordio bi se ,jer sam sit ljudske gluposti i papanluka
Ona me je ostavilaaaaaaaaaaaa I sada nemam nikoga na svjetuuuuuuuuuuu Eh da mogu poslati joj suzeeeeeeeeeeeee Ja ih krijem one padajuuuuuuuuuuuuuuuuuu Moje srce pati, volim te, a ti mene neeeeeeeeeeeeee Anđeeleee Vlažne su ti cipele, kiša lije, a ja noću plačeeeeeeeem Otišla sa drugim, šta da radim jaaaaaaaaAAAAaaaaAAAaaaaaaaa a...
Digla mi se cuna. Mozda bude tamo kakvog zivota, da ga tucam. :)
Sve je jasnije na videu...koja glupost.