Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslan je prije 7 i kusur mjeseci. a STIGAO je prije par sedmica.
imali gore marsotresa, jel se mjere po richter-u ili mercali-ju
Kritika je isla na pisca teksta, a znam kad je poslan i kad je stigao!!!
@@mp4 Ti isto tvrdis nesto sto mozda nije tacno... To oni kazu da su poslali tu njihovu pragu i da je ona sletila na Mars ... Sad,sta je i koliko tacno od svega toga,niko od nas ne moze tvrditi sa sigurnoscu.. Meni licno uopste nisu ni ubjedljivi a ni od povjerenja da bi im vjerovao vise od 1%...
Curiosity je poslan u Novembru 2011 prema Marsu, i stigao je u Augustu 2012. Krivo su napisali u clanku.
lajk od onih koji su mislili da im ovaj robot salje bukvalno uzorke (fizicke) a ne digitalne iformacije o izucenom kamenu na marsu.
joj shege...hahaha
nasa.com i gledajte
Džaba se muče, Aiša to odavno zna, samo da su čitali. Okanite se nauke, slušajte samo Aišu, eno ioni u Turskoj su nešto sr.ali pa dobiše 31 zemljotres.
tolike pare ulozili da gledaju kamenje...
SASTOJAK: puno masla a malo kosti
kako je mogao biti poslan na mars prije dvije sedmice???!!!! Kad je prije stigao????