Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix treba ukinuti ovu rubriku "Nauka" Nije to za ove primitivne balkance
Slike diraju u srce
Čaše lomim, ruke mi krvave :)
Cassini pozdravi srbe na saturnu
Ovi idioti u NASA vjeruju da smo svi mi idioti pa vjerujemo u njihove CGI fotose.Danasnja tehnologija nije u stanju da napravi bateriju za mobil koja ne moze izdrzati dulje od jednog dana a "Cassini" bez problema sa svim napajanjem siba kroz svemir.Zemlja je ravna i stacionirana.
Mislim da si prije ti intelektualno stacionaran.
u sta gledam sta je ovo
Mene podsjeca na crnu rupu
i mene isto i bas o tom razmisljam kad pise da misle da je srediste u cvrstom stanju a pojma nemaju sta je
Sve manje i manje vjerujem NASI - ma :)
Golf dvica duze traje
slikano digitrnomiz 80 tih onaj sto nije mogo sinus i cosinus računat
Nista dok Nazif Gljiva ne potvrdi. Ova vijest ce biti beskoristna.
Saturn = Srpska Automona Planeta
Autonomna* hahahahaha
U lijepom islamu nas uce da ima 7 nebesa. Tako da Su ONI osli na Saturn,jesu al u qrcu....nista to ne postoji...fatajte se kozice I namaza...
rodila majka
evergreene, ne budi troll
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...što ti je tehnika (narodu). da sam ja ovo imo, birvaktile, kad sam prišo sofiji loren na 1246 km, sad bi bio bare-bare sa bravarom.
...što ti je tehnika (narodu). da sam ja ovo imo, birvaktile, kad sam prišo sofiji loren na 1246 km, sad bi bio bare-bare sa bravarom.