Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bara bing bara bum
Da je Rose samo malo pomjerila dupe i Jack bi preživio ;)
NIJE OVAKO BILO
Crnjak ovo odgledat, jarane, 1500 ljudi je ovdje poginulo :(
LIk je opsjednut i dosadan sa Titanikom .
Ne moze led potonuti kako je ovdje prikazano cccc
neki dan gledam klip i neki strucnjak govori kako nije sve tacno prikazano u filmu, tj. oba dijela su nagnjecena, vjerovatno zato sto se brod nije cisto prepolovio vec je pramac vukao krmu pri povrsini prije nego li je krenuo prema dnu. ovdje sada prikazuju kako su se dijelovi nagnjecili od udara od morsko dno... hiljadu i jedna teorija, ali svaka je zanimljiva :)
I kada će muslimani nešto ovako napraviti. Tj., kada će muslimane nešto ovako interesovati?
Titanik vako titanik nako ...
jedva cekam 3d film da pogledam
Ako ste vec papci ovo objavili, napisite da veceras na National Geographic u 21:00 ce biti emisija o tome :)
omg kasnite par 2 dana, ako ne i vise..Citao na dnevnik.hr pa mi sad nekako glupo da vidim opet clanak kao novost.
nisu nista uradili sto vec u filmunij ecameron sam prikazao bez ovih tzv strucnjaka samo su uradili animaciju podvodnog potonuca koja glupost