Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko a.s kaze da je najbolji odgoj u gluhoj bukovici
Za nebijelce je definitivno najbolja opcija UAE...
najbolje je sarajvo - evo javljam se sa klanjanja
I ja tebi da spomenem seku i mamicu i drugu sekicu. Druga bolje dudla.
JA BIH SAMO OVIM PUTEM DA SPOMENEM FAMILIJE ONOJ DVOJICI ( VIJEST PRIJE) IZ RAVNOGORSKOG OLIMPIJSKOG KOMITETA
joj niđe veze, mi smo živjeli gore i bilo nam je savršeno, stari se nije integrirao kako treba jer debil nije učio engleski jezik a mama i mi smo se super snašle.... i onda stari odluči doseliti se nazad u vukojebinu zvanu Ilijaš.... joj kako ću da šmugnem gore prvom prilikom... God save the Queen
Dovoljno je uporediti vremenske prilike tokom godine u VB i Australiji. Kišni London i sunčani Sidney ne pružaju jednake mogućnosti. Sunce povoljno utiče na ljudsko raspoloženje i mnogo smo aktivniji kada je vrijeme lijepo (vedro). S druge strane redovna kiša smara i smiruje pa se ljudi ne bave previše fizičkim aktivnostima. Da su poredili Fince i Engleze došli bi do zaključka da su ovi drugi mnogo aktivniji. Nije neka znanost.
Cujem da im Nazif Gljiva snima himnu skole?
Klasican primjer sirenja propagande, poslje vijesti o Ganicu Britanija najgora zemlje na planeti!