Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade i momci iz Sarajeva. CPG design. Bravo svima.
@_Reds_ nece zenicani da spomenu Sarajevo, metropola glavni grad im odavno nabija zestoke komplekse..
@saber7 sta je zenicaninu haha, seljacino iz zenice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim
Valjda ce Fadil ovo potrefit
Bravo momci,sto vise probamo sve smo bolji...nece nam niko pomoc osim nas samih
Od čega konkretno štiti vizir? Ja mislim da je to Skroz neupotrebljiva stvar!
@reformska sablja Posto se virus prenosi kapljicnim putem i unosi u tijelo preko sluzokoze disnih puteva (nos, usta) i ociju, vizir ima dvostruku zastitu.
wiwinn poker pljacka igrace!!
Ko kod doprinosi u ovoj teskoj situaciji svaka cast pa makar bilo i 5 vizira i 4 maske! Ljudi se trude kako god i to je za svaku pohvalu!
Svaka čast
Za svaku pohvalu. BRAVO.
bravo nasi mladi strucnjaci hvala vam
Desetak, hahahahahahahahah, joj, nemojte svega vam
Ma da je i samo 10 glupane jedan ! 10 zdr. radnika zasticeno, samim tim manje sanse prenosenja virusa dalje...u ovoj situaciji i jedan zarazeni je previse !!!
@SiviMacor Pedesetak dnevno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Zenica, bravo Brčko. Ne dati to u ruke Premijeru, to je vasa zasluga!!!
ja ne bi nista pravio ni pomagao! Nek narod zivi s politicarima koje je birao, jer svaki radnik ima 70% opterecenu platu , i trebalo bi svega da ima u izobilje...samo sad pomazete politicke elite koje ce opet poslije krize nastaviti krasti! kao i u rati i poslije
NAJJAČI ...bravo
bravo!!!!!