Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sine, a da si ostala ovdje... 6000 KM godina, kakva Amerika
Ovje je godina 100.000 pa do 200.000$
Ena da ti dragi Bog da puno vise za tvoje zalaganje i trud. Imamo mi talenata kao BiH ali talenti odlaze zauvijek, jer je ovdje leglo kriminala i korupcije, sad ce sve doci na naplatu godine nerada i svega. Zivi bili pa vidjeli, ova nazovi drzava nasa u fazi raspada, svaki sektor.
E ovo je biogenetički inženjering, a ne kao Verlab, izmislili naljepnice koje lijepe na uređaje i masno naplaćuju. A direktor im "prvi doktor biomedicine" u BiH.
Bravo!Ima priliku ispoljiti znanje i nadarenost.Mnogi to ne mogu jer su ostali u BiH/nije ima tatica drzavni funkcioner/ili zive u zemljama koje sputavaju strance.
Mora da joj je mati bila talenat u heklanju.
cuj u timu pa i ja sam gledao kako covjek vari
Svi mi ex juge smo blentavi, sve smo mogli imati kao i ostale dobre zemlje ali vlah hoce po svome pa makar jeo sjeno i eto sve mlado i pametno ode vani da grade tudze dvoriste
Kod nas je lako kupiti diplomu, pa na državne jasle ali znanje ne mogu... Tu pomalo štucaju
Prvi put cujem za taj koledz ujedinjenog svijeta
Svaka čast djevojko!
Bravo ❤️❤️
Ne znam, nijesam upoznat, ali mislim da ne valja, ne bi to tako trebalo, pa ja...
Ne bi ja to tako
sad je upitno jeli Bosanka ili bosnjakinja ...neznam zasto ovi sa klixa furaju nesto "Bosanac" "Hercegovac" ljudi to su geografske pripadnosti ne nacija
Takmičenje u genetičkom inženjeringu mašina treba da se prevede Takmičenje u izradi mašina baziranih na genetičkom inženjeringu. Genetika je naučna studija treba da se prevede Genetika je naučna oblast.
Bosanka, vidjela Bosnu preko slike samo 🤣
Podsjećaju ove fotografije na Sebijine iz Zagreba.
Na popisu stanovnistva postoji regionalna pripadnost bosanac????? HAHAHAAAAAAA
da si ostala bila bi u bingu