Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba. Jedan vuneni mamut je živ. Dodik SquarePants Mile.
Azijskim slonovim bit' ce VUNA kad se ovi vuneni slonovi pojave. A kakve ce tek VUNENE carape od vune vunenih slonova biti, to ce tek trebati opjevati! A ziv i zdrav da je majci svojoj, on nije mamut, on je SASQUATCH.
Izgleda da ćemo imati Jurrasic park uživo.
Da ne budemo mi u ogradi, k'o meza u frižideru 😂
Ovi naučnici garant nikad nisu nijedan film jurrasic park-a gledali
Vuneni Mahmut?
Oživiće 🥒 moju...
De prvo spasite pande pa onda klonirajte mamute.
Pa ce bit: prn'o mamut ne more se dahnut hahaha
Odlicna zamisao, i onda neka tako nastave s brojnim izumrlim vrstama.
Mamuti na ostrvu
Welcome to Jurassic Park!
Mamut nije sisar? Sta je onda?
Kad ce homo sapiensa oziviti da nam covjek kaze kad je stao na dvije noge
Pa šta će onda? Uzgajati ih zbog vune?
Vratite nam dinosaurse, dajte nam jos novih bolesti
Odlicnoo, samo neka zivotinja
Pusti mamute, ozivi Adolfa...
To pricaju zadnjih 20 godina
Dali se itko zapita koji je smisao vraćanja u žovot izumrle vrste
Nahebem vam se nane " dragi" naucnici. I sta kad ih ozivite? Da gledamo King Konga,Godzilu ili Jurski park u zivo. Onima koji ce me izminusati jedno objasnjenje. Takvi pokusi kostaju milijarde na godisnjem nivou. A nema se para za istrazivanje novih lijekova. Kada nesto i puste kosta 2-3 miliona € kao ZOLGENSMA koja se koristi za spinalnu misicnu atrofiju. Dat ce bog da nas zvekne neki meteor i da zavrsimo kao dinosaurusi.
CRISPR je đavolska tehnologija, radio sam dugo za kompaniju koja je radila sa istom, igraju se sa vatrom i opasnim stvarima. A rak nek ubija narod.