Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas prvo novinare pošalju pa profesore :D
@TuborgNaMozgu s obzirom na profesore u nasem skolstvu sumnjam da postoji neka razlika.
@Edin S obzirom kakvu stoku roditelji šalju u škole, profesori bi trebali s puškama na čas da dolaze.
Pitanje za profesore , viri li iz reaktora 500€ ko iz indexa
Jesu li im ispricali da li su uspjeli otvoriti Portal da " nesto" udje u nasu dimenziju ( kao sto su u jednom izlaganju rekli). Jesu li obisli statuu Shive u arealu cerna?
ovo sam ja posjetio jos prije 5 godina hahahahhaaha, ides tramvajem i zadnja stanica CERN ;)
99% citalaca ovog portala, a i ja medju njima, nemaju pojma o cemu govori ovaj clanak.
Pošto znam pojedine profesore sa slike, mogu vam sa sigurnošću reći da pola njih ne treba biti tamo...
Neka su ih doveli, mislili su da je mozak ravna ploca kao i zemlja, a sad ce vidjeti sta ljudi rade a oni u rangu prvacica ..
Kad je bosna slala Raketu i mujo jos konja zakovao i majka ga klela, Bosna ligu prvaka igrala a izrael i amerika nisu ni pronadjeni bili.
CRKNO KER SMLJADIC , ZNANI KAO DJENERAL PAPMPERS
E moj boze da li su ovi nasi ista razumijeli, i da li su poveli kojeg nastavnika engleskog jer pola ih nije razumjelo vodica
Kako tebe ne povedose tako pametnog u cern ,setaj
hebes cern krepo mladić
Ovo je obicno mlacenje prazne slame. Mogu i ja uzeti zrno pjeska sa lopate pa smrvim, pa one mrvice jopet smrvim. Sta je to nije nista. Haj navuci metar fasade bolje sa tim pjeskom pa naplati 10 maraka.
Ti si za srednjeg vijeka kako razmisljas
"gravitacija i tamna materija ne mogu naći svoje mjesto u Standardnom modelu čestica, teoriji koja najbolje objašnjava sastav materije koja nas okružuje. To je veliki problem," Pa sto ne pitate, pa to i prosjecan klix komentator zna!
Umro Sratko, ugusio se u g I vnima
Organiziraj proteste, kako stranke uzimaju po mil godisnje a nauka ne. To je do bagre koja nema svoje Ja i zovu se Bosanci i Hercegovci.