Priznanje nakon više od 20 godina
0
Belgija: Čuvena fotografija NLO-a je falsifikat
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masoni to odavno znaju...:/
ima jedan snimak iz engleske kako lik pali kameru i trci putem pa snima , bas je nekako stvarno, a bilo je i jos ljudi. a i ja isto vjerujem da to nisu vanzemaljci nego je to samo NLO (nepoznati leteci objekat) koji je napravljen kod nas. jer glupo je da letjelice koje moraju savladati brzinu svjetlosti da bi uopste dosle do nas izgledaju tako naivno, i bas onako kako ih zamisljamo u filmovima. ako postoji rasa koja bi mogla doc do nas, to bila daleko uzvisenija rasa od nas.
I bog je podvala, pa šta!?
I bog je podvala, pa šta!?
Idemo Na MArs Idemo Na Mars !!!!
cinjenica je da su nas vanzemaljci stvorili!Kad tad ce se pokazati u pravom obliku,a to tada nas posmatraju i proucavaju!
LoL tip zivi blizu mene xD
..uzvišenija rasa... naravno ne može stati u ovako male brodove. Ovo je čista laž i podvala. UFOijanci su zaprijetili autorima pravog snimka da će da ih nabiju na UFO ražanj ako se ne odreknu slike i prilike koje su slikali... to je sve...
hot spot lampa ..
mozda ovo jest falsifikat ali oni postoje! Tu su vec vijekovima!
Nije samo ovo fake, vec i sve ostale fotografije i video snimci takodje P.S. Mozda ima nekih sto nisu fake, ali opet nisu to letjelice iz svemira vec ljudski izumi masona u cilju pravljenja NWO.