Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad udari jednom Jako, pa nas vrati u 13. Vijek. Zar nije receno tamo... da ce se ljudi opet boriti, lukom i strelom? Vidi kako svijest hrli ka zelenoj energiji. Solarni, paneli.. automobili, avioni. National Grid. Kad bi nestalo elektricne energije, moderni svijest je nesto, a današnje sile nebi bile sile vise. Dobro za razmisljanje.
Pa vidim ja da internet "šteka"
Upravo je takav opis neba, odnosno Zemljine atmosfere, spomenut u Kur'anu prije više od četrnaest stoljeća. Uzvišeni Allah, objavio je: ” I to što je nebeski svod osiguran Naše je djelo, a oni se ipak okreću od znamenja koja su na njemu .” (El-Enbija', 32.)
e kako si povezao svaka ti cast..hahah
Sta ce sad poskupiti, mobilni operateri?