Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2021. Srbijanci njih 100.000.000.000 iz Galaksije Andromeda napadaju nasu Galaksiju
Poslije litre Absintha, ili za naše astronome viljamovke, bog otac im se priviđa...
nista bez juna jula i pogleda na Saturn i Jupiter kroz teleskop i spoznaja koja smo mi prašina samo.....
kako mislim sta?
Ja očekujem Armagedon
A de se je*ite, nisam rekao da mi je drago
Nostradarmus je uspio predvidjeti neke ključne trenutke u povijesti čovječanstva kao što je 9/11 i dolazak Hitlera na vlast u Njemačkoj. Prema njegovoj knjizi, nadolazeća 2019. godina neće biti bolja od ove, kako se mnogi tješe pri kraju 2018. Naime, Nostradamus je predvidio kako će upravo iduće godine započeti Treći svjetski rat koji će trajati skoro trideset godina, piše The Mirror.
@gooUser1586107715 Nikad gore godine od 2019.
Da mi se hoće ukazati jedno 200 maraka na nebu..
@nibiru1 ODES UJOO U MEDJUGOORJE I UKAZE TI SE MILJA
Baba Vanga je rekla da ce Putina roknit njegov tjelesni stražar u 2020, a evo nas u 2021 on i dalje ziv. Ne vjerujem vise Baba Vangi, od sada vjerujem samo u bure Brace Tarabic from Cacak
Kisa PERZEIDA 🙃...ja perzeid uvijek pogresno procitam, vazda mi jezik bjezi na...
Vođen iskustvom 10 juna ce biti kisa oblacno i magla do zemlje tako da su supermjesec nece moci vidjeti