Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go home klix, you\'re drunk. Btw, jel to toliko fascinirajuce znati da \"gledamo u proslost\" pa da na svakom clanku o svemiru morate to napisati? Eto, za zadacu nadjite neku novu furku... xD
pogled u prošlost
Ovo ko neka serija, gledamo sad šta je bilo prije a ko će je oženiti i da li će je svekrva izbaciti iz sistema to tek slijedi u slijedećoj epizodi za 450.000 godina:)
@komentari ...zayebbasmo i anštajna :)
@...: Ne, nego je ona sada stara 450000 godina i mi sada gledamo njen nastanak koji se desio prije 450000 godina :)
zvijezda je udaljena 450 svjetlosnih godina,pa sve sto saznaju o njoj kasnit ce 450 godina,pa i kad zvijezda konacno nastane i formira se mi cemo to vidjeti za 450 godina....nema fajde ovo istzrazivat :)
@pippo ...pa, jes\', očekivat\' je :)...ako je \"pođe\" pa skrši i ovo malo planete što nam je ostalo ?:)...nek\' oni vide zna li \"adolescent\" šta o 21.12.2012 :))...š\'o je sigurno, sigurno...
Šta\'š drugo očekivat\' od adolescenta? :D
...dakle, zvijezda u pubertetu...oćel\' bit kakvih mladalačkih zijana ? :)...popit, razbit i tako to...