Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce biti zanimljiva dan yeeeeey :) https://www.sciencealert.com/nasa-s-curiosity-rover-has-found-something-on-mars-here-s-what-you-need-to-know
sa te planete je se širio miris bureka. kapetan Zenit je naredio iskrcavanje ,sa ciljem da se burek pronađe.
Ovo je crtani film za malu djecu,i djeca kad ovo gledaju oni se smiju.20.000 satelita oko zemlje a nijedan da snimi kako se ta kapsula spaja sa ISS ili da astronaut sa ISS uzme kameru i snimi kako se ta kapsula priblizava ISS.Ovo je toliko smijesno,zalosno i jadno.Moj sin ide u skolu i sam kaze ko vjeruje u te lazi.
@bleso Koje snimke,jel napravite snimke,dobro ti je satanisticka NASA isprala mozak.
@Prijedor "Napravite"? Kojom školom raspolažeš prika?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poselamite
Nisam imao živaca da sve pratim. Čekaj jel oni nama ovo prikazuju animacijom šta se zapravo gore dešava sa raketom ili... ? Ako je animacija (što i jeste) zašto nisu mogli snimiti raketu sa jednog od tih hiljada satelita u svemiru ?
Oooj tugo, pa jel moguce da i dalje postavljas tako glupa pitanja? Jel znas o kakvim razmjerama tj. udaljenostima tu govorimo i kakva kamera treba da snimi nesto tako daleko?
Animacija? Jesu li ti ljudi na snimku animirani? Ovo se moglo pratiti uživo u trajanju od nekoliko sati, pa koje htio gledati mogao je.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
opet lete sojuzom...a gdje je elon..gdje je nasa..gdje americka svemirska tehnologija?...pre 60 godina hodali po mjesecu a danas ne mogu do iss....zasto?...sta se desilo?