Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mumija stara 1600, a sandale 3600 godina? Joj, Klix... Dajte prevodiocu otkaz!
Sta ti je rec kvalitet a nije ovo danas, kupis sandale one sutra pukle.
@VreleUsneVucko Nije Srbin nego Srpkinja. I nisu sandale nego opanci:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koda nas je Parlamet pun mumija
ovo je srpska mumija, pretpostavljam da su nasli i 4C na zavojima?
Prije mjesec dana Egiptski ministar arheolozima Zahi Hawass pričao da ima lokaciju groba Kleopatre, pa fulio i nije našao ništa tu. Sada izbacuje da je ipak pronađena neka 15-godišnja djevojka? Nemojte mi reći da na kraju ispadne da je pogodio iz druge ovaj Hawass pa da je manipulisala spolnim organima 15-godišnja djevojka a ne nešto nalik Katy Perry, ja vas molim.
Joj ovih srba svud ima, evo našli jednog , mumiziro se lik prije 3600 godina, kažu neki Sava iz srpskog Egipta, poznali ga po sandalama što mu rođak Krsto s Jupitera donio za uskrs!
Hercegovci kopali rupu na dubini 1000 metara i nisu nista nasli. To znaci da su Hercegovci prije 2000 godina koristili mobitele
pa niste u stanju ni prepisati
Valjda ste mogli bar malo istražiti prije nego postavite vijest. U originalnoj piše da potiče iz 16og vijeka, ali prije nove ere. Lijepi naš novinar razumio da je ona stoga stara 1600 godina. Poslije mu opet nije bilo dovoljno ni kad je u prijevodu našao da su sandale stare 3600 godina.
ova nauka je sprdnja. sami sebe lazu. ja imam opanke stari 4500 hiljade godina. misrisu i sad ono na novo. ramiz I ih noso
prije 1600 godina je tim prostorima vladao faraon Muha zvani Uho.
prije 1600 godina, nije ni bilo faraona
To je tetka od kleopatre..
Ovo su namjerno sad potegli Egipćani da sa bosanskih piramida skrenu pažnju!
Semire kopaj dublje... mozda jos sta nadjemo
Malo je naslov out of date, treba biti 3600 a ne 1600. 17. Dinastija je vladala oko 1600. godine prije nove ere.
Kako to ja neki dan u džepu pronađoh 5 km gvozdenih,nevjerovatno otkriće ☺️