Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi ravnozemljaši objasnili da NASA namjerno zaklanja sunce neki štitom kako bi mogla izvršiti korekcije i baždarenje. Naravno, za to nemaju dokaze, ali je to jedina istina, sve ostalo je laž i samo rijetki to znaju i razumiju.
@Miles Dyson Ne, nego je cista budalastina vjerovati da je sunce 400 puta vece od mjeseca i 400 puta udaljenije pa se poklope taman. Ocigledno je da su slicne velicine i da nisu od zemlje udaljeni 150.000.000km za sunce i 400.000km za mjesec.
@Miles Dyson Govoris o onoj NASI koja je prilikom, prvog i jedinog do tada, ljudskog koracanja na strano tlo izvan planete zemlje ponijela americku zastavu 1x1 m da bi to, dostojno podvigu, osvjedocila i obiljezila ...?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
stipanjeeeeeeeee
Bas niko nista pametno nije napisao , Molitva
Kod nas mrak već decenijama, pa ništa.
Scream 5
I za ovo će im biti krivi Rusi hahaha
kijamet????😀😀😀😀
sa astrološkog aspekta, ovo znači smrt "kralja" tj. raspad strukture moći u SAD-u....
ajte malo kod nas.......u nas pomracenje svaki dan !
ZANIMA ME CEMU NECE SVJEDOCITI AMERIKANCI !!