Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svak cast doktorima i naucnicima, covjek ponovo ima sansu za normalan zivot!
Nauka cuda cini.
veliki respekt za americke doktore ljudi moji ova operacija je trajala 36 sati, jos nesto ovaj momak jadnik 15 godina nije izlazio iz kuce ova operacija mu je bukvalno vratila zivot.
Vidi mog dvojnika! JBT!
Idi bolan nadji zivot hahahahahaha kr3tenu jedan....
Odose nasi hrabri vojnici da se bore za tudje interese, a kad ih strefi nsto ovako trazit ce pare od naroda da se lijece po bjelosvjetskim klinikama. Bravo i zbogom pameti.
Ovo je značajan uspjeh američkih plastičara. Želim da naprave na desetine hiljada ovako uspješnih operacija na sunarodnicima!
bolje izgleda nego pola bosanaca hahaha
Dragi Boze :( dobro je sad uhh dobro
sad opet mora novu vozacku vaditi.
na drugoj slici izgleda ko Muppet lutka
dragan paravinja