Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO NIJE PAO S RUBA???
Hahahahhahahahahha odlicno pitanje... Sad ce tepsije da podivljaju, osjecam da ce CUM veceras da ima posla, kad sad hercike pocnu otkazivat....
Mi smo tri indoktrinirane ovce
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Operacija"Higjump" koju je vodio admiral Byrd je veoma zanimljiva.Nakon te operacije u potpunosti je zabaranjeno istrazivanje Antartice.
@Tiberiuss.Upravo tako,tada je poginulo nekoliko vojnika,potopljen jedan ili dva broda Byrd je tada kazao da su letjelice u obliku tanjira izranjale iz vode velikom brzinom pa su ih gadjali oruzjem koje je za covjeka bilo nepoznato,onda su velikom brzinom vracali se u vodu.To su vjerovatno bili narodi Gog i Magog ili Jedzudz i Medzudz.
@Prijedor Muauhahahahahahahahahahhahahahahahahhaha Koji ste vi retardi....
svi komplimenti Colinu na nevjerovatnom uspjehu
Ako je vec obiso Antartik po nekom pravilo trebo je izaci s druge strane lopte ....hocu reci Globusa....
@ehoo Nije obisao nego presao, je vi uopste citate clanak??
@jo008 u pravu ste presao je ali svejedno kako god on bi trebao da izadje s druge strane lopte hocu reci globusa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovo samo degenerici vjeruju,na Antarktiku nije dozvoljeno da svrlja kako ko hoce i kuda hoce.Ima ruta dokle moze ici osoba i dalje stop.Antarktika je ledeni obruc oko ravne i nepomicne Zemlje.
@Prijedor A znaci ti si degenerik jer vjerujes da ima neka ruta dokle osoba moze ici? A pri tome nisi licno vidio?
@Peijedor Ne prestaješ da me iznenađuješ.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
ovo je laž, ovakve se priče plasiraju s vremena na vrijeme da "dokažu" narodu da je zemlja ipak okrugla!
@infernobosona A ko kaže da su sve planete okrugle? Te okrugle planete su samo u našim glavama. To su samo crteži. Izmišljene stvari. Pogledaj kako zaista izgledaju zvijezde kroz teleskop a ne na Discovery Channel-u. niti u atlasu. Pozz https://www.youtube.com/watch?v=afjcaJpMWyc
@AhmedRizo1 Oj kako si glup degenu, jesil ti sisao oca umjesto majku kad si bio mali. 5 planeta naseg sistema je vidljivo golim okom. Degenerice retardirani GOLIM OKOM, izadji na balkon mamlaze glupi to je sve sto ti je potrebno.
pa osta mu je ovo da radi
Nije on prešao Antarktik onako kao što vi mislite da jeste. Antarktik je ledeni obruč oko ravne i nepomične Zemlje. Druga stvar. Odem na Bjelašnicu (na stanere) i nemam signala. Zašto? Kako on ima signala na sred Antarktika? Samo mi nemojte reći ....pa sateliti glupane.
@AhmedRizo1 A zasto ti nebi rekli glupane??
Behold, a holly grail... https://www.ebay.com/itm/Inmarsat-IsatPhone-2-Satellite-Phone-100-Minute-Bundle-Free-Shipping/201604840328?hash=item2ef095bb88:g:4LcAAOSweExaClpV:rk:8:pf:0 Satelitski telefon dostupan svakome ko ima novca (i mozga naravno) dobijes sa ovim jos i 100 minuta razgovora besplatno (to je odlicna stvar jer komunikacija putem satelitskog telefona kosta abnormalno puno)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodji u Bosnu pa prezivi mjesec dana sa platom ako si mangup,kontas da je preci Antartik najveće ljudsko dostignuce🤣🤣🤣
Da se loguje na Instragram krao wi-fi signal sa tajne Naci-baze 😂
Imao bih samo jedno pitanje za gospodina pjesaka po ledu: "covjece, pa sto ti je to trebalo" ????
Pokaži satelitski telefon s instagramom ? ?
Ravnozemljaši na aparatima
dzaba izgubljeno vrijeme