Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su sf filmovi iz 80-ih bili optimistični kada je prevoz u pitanju, to sve leti na warp ili neki egzotični pogon, već u 2000 a sad je 2020 i umjesto kerozina ložimo tečni vodik.
mi kao civlizacija nemamo fundamentalna znanja da okončamo eru vatre tj motora s unutarnjim sagorijevanjem.
@Znachi Imamo znanje, samo se ono ne primjenjuje zbog pohlepe. Zato i jeste ovaj svijet, između ostalog, naopak.
@Znachi Ovdje su u pitanju motori s vanjskim sagorijevanjem(svs). S unutarnjim sagorijevanjem su u autima(sus).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hidrogen?!😲 Što će tek to da eksplodira!
Hidrogen kad rokne gore nego kerozin.
Kad će navitipra aviJon sa dizel pogonom pa da i AirBaznija mazne jedan?
GejBosnaPonosna prije 0s @Mujoooooo Slijedi nocni grupnjak, stizu Sejfudin, Muamer i Rasim. Cmar sam namokrio ionaki mi kipi muska pizzda, tangice obukao i dobro i obrijao pakas da mi kare mogu direktno bez smetnje ulijetati. Bice haos, izvjestavam!!!
@GejBosnaPonosna uvijek izostavljas kacavendu, bit ce jako ljubomoran.
a sto fali cilimu,sam da nije dronjav
nevjerovatno je ovo sve, ja se sjecam da sam nekada davno citao neki clanak u novinama, rubrika tehnolgija, da ce kao u buducnosti biti neki uredaji sa ekranom na kojima ces moci gledati utakmicu, sad izbacili neke koncepte, druze a danas ljudi prekucali sve to, napravili uredaje na kojima mozes sve zivo, u kojima se baterije se nadopunjuju i mogu citav dan, zamislite kako je bilo samo problem sa baterijama koje traju 2 ili 3 sata i moras ih mijenjat
lahak je, najlakši , brzo gori i veoma eksplozivan.
flybosnia na respiratorima
Za nepismenog SDA tallibana tehnologija se ne nalazi ni u recniku takozvanog Bosanskog. To samo zna od papira napraviti avion, i nacrtati ErBosnia na njemu.
@BulevarEkstrema izjavi smrdin koji nema ni svog aerodroma u Bg jer su dali Francuzima na 25 godina, a ARAPI VLASNICI NACIONALNE AVIO KOMPANIJE , hebo ti prasetu mater pa si brata napravio , AH DA ZABORAVIO SAM imate intergalakticki aerodrom u Trebinju odakle polecu avioni za Andromedu :))