Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sam prvi put procitao 80 i neke u u casopisu Galaksija.... bas ste aptudejt sa njuzima
Pricajte vi o kuranu u dzamijama, o bibliji u crkvama tu vam je i mjesto. Svemir ipak prepustite nauci i razumnijim tj. validinijim objasnjenjima. Neumjesno je i prosto nekulutrno je vise potencirati sve te silne vjere i boga.
Mi smo vec odavno tu: http://video.google.com/videoplay?docid=-1166743665260900218 http://www.disclosureproject.org/ is a nonprofit research project working to fully disclose the facts about UFOs, extraterrestrial intelligence, and classified advanced energy and propulsion systems. We have over 400 government, military, and intelligence community witnesses testifying to their direct, personal, first hand experience with UFOs, ETs, ET technology, and the cover-up that keeps this information secret.
\"Hvala Allahu gospodaru svih svjetova\" - ajet iz casnog Kur~ana
Zuta stampa kada nesto napise onda to obavezno postane S.R.A.NJ.E. Pa tako i ovaj clanak. Taj momak je napravio KOMPJUTERSKI PROGRAM u koji su uneseni podaci o nasem suncevom sistemu, dosada poznatim planetama (oko 100, ne vise), te broj ukupno poznatih zvijezda (sunca) u nasoj galaksiji. Zatim je napisao u svoj KOMPJUTERSKI PROGRAM algoritam za izracunavanje \"VJEROVATNOCE\" da druge zvijezde (sunca) u nasoj galaksiji imaju planete sa slicnim uslovima kao na zemlji..... Sve skupa je samo KOMPJUTERSKI PROGRAM i nista vise.... I samo se o tom KOMPJUTERSKOM PROGRAMU da raspravljati. Sve druge rasprave su nuzno IDIOTSKE. Na internetu ima intervju sa njim gdje o tome prica..(na engleskom) Izvolite potrazite, pa se uvjerite. NE VJERUJTE meni na rijec, potrazite i uvjerite se sami. Ja nisam ZUTA STAMPA.
Sprzit sve i napraviti veliki parking za vanzemaljske letece tanjire
da hoće naki vanzemaljci agresivni izvršit invaziju,ja bi im se prvi pridružio i sklopio pakt sa njima,treba nas đubrad sve pobit,mi živimo u inverznom svemiru.
lijepo u jednom ajetu allah dz.s. kaze ja sam gospodar zemalja i nebesa.i sve ce vam biti jasno.
ma nemate vi zemljani pojma...
@sa ne poznajete proces nastanka al svako istrazivanje polazi sa PREDPOSTAVKOM da se nesto desilo evolucijom, jer ako tvrdis da ne poznajete proces nastanka onda je evolucija samo teorija (nedokazana) kako joj i ime govori. A ipak nam djecu uce u skolama da smo nastali od majmuna...a samim tim da je moral samo misaona imenica i da ne treba birati sredstvo da bi se doslo do cilja jer o tome izmedju ostalog i govori evolucija, ciji su konstruktori smatrali da populaciju Zemlje treba smanjiti za 80% ccc blago nama mislis na traganje poput onog sto je prije oko mjesec dana prikazano na emisiji National Geographic-a i btw kad kazes \"mi\" na koga tacno mislis
sdgashdsaklfhsdkfskjvnsdkvjndkvdnsvkjldjnlkvsvgsuigfhjsvbndsbhfvvsnbjv
Evo doticnog naucnika u suknjici :) http://www.roe.ac.uk/~dhf/Research_Page/Home.html
alllaaaaaaaaah
@eki to U sustini mi ne poznajemo proces nastanka, ali ga ne utemeljavamo na vjerskim pisanjima, vec tragamo naukom i dokazima.
@Bosanac U zaboravio si naglasiti da je konj kojeg Mujo kuje po mjesecu je tvoj stari jer kad je kovao ti si bio malo zdrijepce a sad vidim da si i konjina postao.