Britanski klimatolozi
0
2009. će biti najtoplija godina dosad
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A OVI IDU NA JUG, I JUŽNIJE ZBOG VLAGE JARANE I VELIKIH TEMPERATURNIH RAZLIKA, ETO ŠTO ŽIVIMO KRAĆE.
samo neka je toplo:)....
ma neka gori zemlja..lako je njima kukat o vrucini..da moraju kupit drva iz supe pa cijepat pa trescice pa u furunu molili bi oni boga da bude prziona na zemlji ;-)
Super. Vece vrucine = trebe se vise razgolise
pa logicno, svaka godina bi trebala biti toplija jer se mi priblizavamo suncu :p
Ma super. Svakako ne volim hladnocu!
treba jes lubenicu
Super, imam dobar sorc...xD
HAHA GO KILL YOURSELF =)
Samo da nesto kazu i da se oglase kao i uvijek
Po predviđanjima ovih kvazi-znalaca svaka godina do sad je trebala biti najtoplija, al\' ih svake godine nešto sje*e. Nimalo ne sumnjam da će tako biti i sa 2009. godinom. A da ne govorim o tome što ne znaju prognozirat\' vrijeme za dan poslije, a kamoli za godinu dana. Zato klimatolozi, od mene vam ide jedan LOL!