Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav LG i bakrači, NOKIA cigla je zakon. Prvi mobitel koji je preživio nuklearnu katastrofu. :))))))))))))))
slazem se da su prijasnji LG telefoni bili losi, ali npr ja imam ovaj L7 i odlican je telefon, moze se ubaciti sd kartica u njega od 32 gige, naravno nije kao iphone5 ili galaxy s3 ali je sasvim solidan :)
dobro je ispravili su odmah :)
pljene?!?!?!?!? ccccccccccc
Imao sam 2 LG telefona i nikad više u životu. Telefoni se raspadaju koliko su loši. 0 bodova da je x6 core u njemu.
ovce za sisanje spremne.danas citam degeni sjede pred prodavnicom u redu da se otvori za novi i phone 5 !!! odosmo u 3pm sa ovakvim stavovima i ponasanjem. dans cure vise vole mobilni u ruci da imaju nego qraz..citav dan samo u njega bleje !!